CHOCOLATE

Echt chocolade-ijs maken is niet eenvoudig. Chocolade droogt je ijs uit wanneer je teveel toevoegt. Maanden hebben we gezocht naar de ideale balans alsook naar cacao van topniveau, intens en vol van smaak. We ontwikkelden verschillende soorten chocolade ijs, voor elk wat wils. 

Natural Milk Chocolate, een romig melkchocolade-ijs gemengd met koffiemelk, klavertjeshoning van Bijenhuis Lekens en zeer zeer veel natural cacao poeder van Casa Luker. De geëvaporeerde melk geeft dit ijs een geconcentreerde melkachtigheid.

Toasted Nut Milk Chocolate, net een Milka paasei met praliné vulling. De hazelnoten uit Piemonte worden uitgespreid op een bakplaat en geroosterd in de oven. Vervolgens mengen we ze met een handgemaakte karamelsaus en cutteren het geheel tot een smeuïge hazelnootpasta. Combineer dit met romig melkchocolade ijs, beter wordt het niet. 

Darkest Chocolate, zoals het woord het zegt, donkerder kan niet. Het zit boordevol echte chocolade dat het overloopt van de rijke, bitterzoete chocoladesmaak maar toch romig is, zoals de binnenkant van een donkere chocoladetruffel. 

DISCOVER OUR OTHER FLAVORS