Veelgestelde vragen

Stuur ons gerust een mailtje (contact@amyandmary.be) of een berichtje via onze sociale mediapagina. Je kan ons ook altijd opbellen op +32471280461
Ons ijs blijft 6 maanden houdbaar bij bewaring in de diepvries op -18°C.
Het klinkt een beetje gek, maar wij hebben dit volledig onder controle. Elk pakket wordt perfect diepgevroren geleverd bij jullie thuis met onze logistieke partner. Het is wel belangrijk dat er iemand aanwezig is bij de levering van het ijs zodat het direct in jullie diepvries kan geplaatst worden. Het verwachte tijdstip van levering wordt gecommuniceerd via SMS zodat je niet hoeft te zitten wachten op ons ijs.
Wij verzenden in gans België aan hetzelfde tarief.
Dit kan zeker, laat het adres waar je het pakketje wil laten leveren achter bij de bestelling. Wij zorgen ervoor dat dit bij het juiste adres terechtkomt.
Direct na uw bestelling, krijgt u automatische een bevestigingsmail. De dag voor de levering krijgt u een herinneringsmail van onze logistieke partner. Hierbij ontvang je een Track & Trace code waardoor je perfect kan volgen wanneer dit pakket toekomt.
Als er niemand thuis is laten we een bericht an dat we de volgende dag terugkomen, ook via SMS zal je hiervan op de hoogte gebracht worden. Als jullie het leveringsadres willen veranderen kan dit gebeuren via Track & Trace.
Wij raden aan om de pints 10 minuten op voorhand uit de diepvries te halen en te laten staan. Wanneer je de pint zachtjes kan indrukken is het ideaal om eraan te beginnen.
Het beste is om de pint niet langer dan 2 weken open te bewaren. Het helpt altijd als je de pints mooi afsluit zodat er zeker geen ijslaag bovenaan op je ijs komt.