AMY MARY SCOOP SHOP 

Our colorful showroom for every flavor we make.Come in and enjoy our ice creams.

Met trots openden we in 2022 de eerste scoop shop op enkele minuten wandelen van het strand, het kursaal van Oostende en de winkelstraten.

Het eerste wat je zal opvallen is de geur van onze versgebakken wafelhoorntjes – onweerstaanbaar. Met een glimlach vertellen we je meer over de verschillende smaakcombinaties en hoe we deze maken. TIP : free tasting spoons! 

LOCATION

Langestraat 18 Oostende

GOOD TO KNOW

Hidden rooftop terrace upstairs

Binnen zijn er een 20-tal zitplaatsen waar je rustig kan genieten van koffie, een ijsje of een ander dessertje. Tijdens de zomer beschikken wij over een zonnig terras voor de winkel en het ganse jaar door kan je rustig genieten boven op ons terras van de eerste zonnestralen. Boven is er ook een toiletruimte met handwasbakje voor klanten. Wij geven de voorkeur aan betalen per kaart en aanvaarden Bancontact, Visa, Mastercard en internationale kaarten. 

Reserveringen voor grote groepen of speciale verzoeken zijn mogelijk, gelieve hiervoor ons te contacteren.

TAKE HOME PINTS

Hidden rooftop terrace upstairs

In de scoop shop is er steeds een ruim assortiment AMY MARY pints aanwezig in de take home diepvries om mee te nemen, deze zijn steeds verpakt per 500ml en kunnen zonder gevolgen 60 minuten vervoerd worden in een diepvriestas.  

Bestellen met levering in Oostende is mogelijk via Deliveroo & Take-Away.